

Bangor Area Storm Water Group Meeting

September 14, 2017
Location: 2nd Floor Council Chambers, Orono Town Office
9:00 am – 11:00 am

AGENDA

9:00 am	Welcome and Round-robin Introductions (5 min)
9:05 am	MS4 Permit Language Review Process, Discussion and Next Steps (25 min)
9:30 am	BASWG Draft SWMP Report Review and Vote (30 min) (V)
10:00 am	 Organizational Business (15 min) Approval of the BASWG Minutes (V) Treasurer's Update (Patrick D.)
10:15 am	 PY5 Activities and Reserve Spending Plans (30 min) Planning for Fall Training Preparation for Conversation with Sharon Newman in October Winter Maintenance Certification outreach to representatives Interactive BMP Map Proposal Review of project priorities Decisions about PY5 E&O plans
10:45 am	MS4 Sharing Time (15 min)
11:00 am	BASWG Meeting Adjourns Executive Committee members should be prepared stay for up to a half hour after the meeting to address additional business items, if needed