

Bangor Area Storm Water Group Meeting

January 12, 2017

Location: Eastern Maine Community College

9:00 am - 11:00 am

V= Potential Member Vote Needed to Conduct Business

AGENDA

9:00 am	Welcome and Round-robin Introductions (5 min)
9:05 am	Preparation for Inter-cluster Planning Session re: MS4 Permit Renewal (10 min) In Preparation for meeting scheduled in Augusta at MMA for $1/30/17$ from 10 am -12 pm
9:15 am	Engaging Co-Sponsors for Snow and Ice Control Voluntary Certification Legislation (10 min)
9:25 am	Science Festival Update (5 min)
9:30 am	Review of Outreach Video Script and Discussion (15 min) Group Input and Decisions - Led by Pulse Marketing Including update on Temper of the Times Foundation Grant Submission
9:45 am	Focus Group Planning (15 min) Group Input and Decisions - Led by Pulse Marketing
10:00 am	Review of SEE Contract for Support Services (15 min) (V) • Presentation of contract proposal by Phil Ruck (SEE); group discussion and vote
10:15 am	Organizational Business (25 min) Bylaws Revision (V) Decision about audio recording of BASWG meetings (V) Approval of minutes (V)
10:40 am	 Proposed PY5 Budget Planning and Discussion (20 min) Review of Exec Committee Proposal Discussion about budgets and changing budget needs based on compliance requirements
11:00 am	BASWG meeting adjourns Executive Committee members should expect to stay for up to a half hour following

meeting if needed to address budget/contract actions