

Bangor Area Storm Water Group Meeting

December 8, 2016 Location: Old Town Council Chambers, Main Street, Old Town, Maine 9:00 am - 11:00 am

AGENDA

9:00 am	Welcome and Round-robin Introductions (5 min)
9:05 am	 Update on E&O Project Funding. Timelines and Commitments (15 min) Message and tool testing to improve stormdrain stenciling (Sage Foundation) Cooperative development of new outreach tools with SMART (Davis Foundation) Thinking ahead to working with other clusters to develop next cycle E&O Update on DEP/Cluster Discussion about PY4/5 evaluation plans
9:20 am	Stormdrain Stenciling and Science Festival Planning (25 min) Led by Cara Belanger
9:45 am	Planning Supports for On-the-Ground MS4 Compliance Work in PY4-5 (15 min) Illicit Discharge Detection and Elimination Construction Post-Construction Pollution Prevention and Good Housekeeping
10:00 am	 Organizational Business (30 min) Discussion related to contracts and blylaws – proposed issues/changes Approval of the BASWG Minutes (Sept-Nov 2016)
10:30 am	 Proposed PY5 Budget Planning and Discussion (30 min) Review of Exec Committee Proposal Discussion about budgets and changing compliance requirements by year
11:00 am	BASWG meeting adjourns Executive Committee members should expect to stay for up to a half hour following meeting to address budget/contract planning needs