

## **Bangor Area Storm Water Group Meeting**

May 11, 2017
Location: 2<sup>nd</sup> Floor Council Chambers, Old Town City Hall
9:00 am – 11:00 am

## **AGENDA**

9:00 am	Welcome and Round-robin Introductions (5 min)
9:05 am	Report out on Statewide MS4 Permit Stakeholder Meeting (10 min) Status Report and Decisions about Next Steps (V)
9:15 am	Collaborative Stormwater Management Sharing Session – Part 1 (45 min) Moderated Session to Support MS4s (no MS4 preparation required) Led by John Rouleau and Brenda Zollitsch
10:00 am	<ul> <li>Education and Outreach Planning (30 min)</li> <li>Potential Partnership with Maine Lakes Society &amp; Maine Children's Museum (V)</li> <li>Check-in on Grant Opportunities (Brenda Z.)</li> <li>Stream Clean-up Updates by MS4s</li> <li>Stormdrain Stenciling Update (Cara B.)</li> <li>Social Media Update and Plans (Shelby H.)</li> </ul>
10:30 am	Group Brainstorming for Input to BASWG Long-term Spending Plan (15 min) Session to provide guidance to Executive Committee as they develop new plan
10:45 am	Organizational Business (15 min)  Approval of the BASWG Minutes (V)  Submission of Sage Grant Interim Report (Brenda Z.)  Treasurer's Update (Patrick D.)  Agenda for June meeting  MS4 Opportunities to Provide Input to EPA and Clean Water Rule Decisions
11:00 am	BASWG meeting adjourns  Executive Committee members should be prepared stay for up to a half hour after the meeting to address additional business items, if needed